Protecția datelor

Condiții de utilizare:

Toate informațiile sunt pentru informare personală - utilizarea comercială a conținutului editorial, grafica și structura de navigare nu este permisă.

Beck et al. Services ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că, conținutul afișat pe acest site este corect și actual în momentul publicării. Cu toate acestea, nu se oferă nicio garanție in privința corectitudinii, integrității și selecției publicațiilor accesibile, recuperabile și publicate, iar orice responsabilitate este exclusă.

Beck et al. Services își rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga în orice moment conținutul site-ului web sau al părților sale, fără a publica o referință explicită pe site-ul Web.

Utilizarea, descărcarea și transmiterea informațiilor se fac pe propriul dvs. risc. Beck et al. Services nu își asumă nicio răspundere în caz de deteriorare a sistemului IT al utilizatorului, în special în ceea ce privesc virușii sau alte efecte similare.

Beck et al. Services este o marcă înregistrată și logo-ul Beck et al. Services este o marcă comercială a Beck et al. Services GmbH.

 

Politica de confidențialitate:

Protecția datelor cu caracter personal si respectarea legilor in materie de protecție a datelor, in special Regulamentul general de protecție a datelor(GDPR) sunt foarte importante pentru noi. Declarația următoare vă oferă o imagine de ansamblu a modului în care asigurăm această protecție, ce fel de date sunt colectate, în ce scop și cum îl procesăm.

Organismul responsabil

Persoana juridica responsabilă cu prelucrarea datelor pe si în legătura cu acest site este Beck et al. Services S.R.L. Str. Cometei nr. 17, 400493 Cluj-Napoca. Informații suplimentare despre Beck et al Services pot fi găsite AICI.

Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal din Becket et al. Services S.R.L. este Ratz Dan, Str. Cometei nr. 17, 400493 Cluj-Napoca. Puteți să-l contactați prin e-mail la adresa: dataprotection@bea-services.ro

Acordul de utilizare a datelor

În principiu, prin intermediul site-ului web nu sunt colectate date personale despre dvs. (ex.: nume, adresă, număr de telefon sau adresa de e-mail). Excepția este daca le oferiți voluntar, de exemplu, pentru comenzi, întrebări sau în cazul abonării la newsletter.
Toate zonele site-ului nostru unde puteți introduce în mod activ date folosesc tehnologia de criptare SSL (Secure Socket Layer) pentru a vă proteja informațiile de accesul neautorizat al terților.

1. Tipuri de date colectate, scopul lor si persoanele afectate 

In cazurile amintite mai sus, colectăm și procesăm următoarele tipuri de date:

1.1. Tipuri de date

  •  Datele de adresare (numele, adresa) pentru solicitările de contact
  • Datele de contact (email sau telefon) pentru buletine de știri și comenzi
  • Datele de utilizare (timpii de acces, datele statistice, fișierele de jurnal) prin intermediul serviciului de găzduire web

           Persoane vizate

  • Vizitatorii și utilizatorii acestui site
  • Solicitanții de locuri de munca si persoanele interesate de newsletter-urile noastre

1.2. Scopul colectării datelor

  • Comunicarea cu utilizatorii acestui site
  • Cererile de contact cu biroul responsabil si răspunsurile la cererile de contact

1.3. Ștergerea datelor

  • În lipsa unor obligații legale de depozitare sau alte motivări, datele vor fi șterse in maxim 6 luni de la îndeplinirea scopului pentru care au fost stocate
  • Datele solicitantului: nu mai mult de  6 luni decât dacă ați solicitat expres o perioadă mai lungă de stocare a acestora

2. Cookies

Acest site folosește cookie-urile în mod implicit. Fișierele cookie sunt fișiere mici, care vă permit să stocați informații specifice legate de dispozitiv pe dispozitivul dvs. de acces (PC, smartphone, etc.). Acestea servesc pe de o parte la utilizarea corectă a  site-ului nostru (de exemplu, stocarea datelor de conectare). Pe de altă parte, servesc la colectarea datelor statistice privind utilizarea site-ului web. Acestea sunt analizate în scopul îmbunătățirii serviciului.


Ca utilizator, puteți influența utilizarea cookie-urilor. Majoritatea browser-elor au opțiunea de a restricționa sau de a împiedica stocarea cookie-urilor. Cu toate acestea, subliniem că posibilitatea de utilizare fără cookie-uri poate fi limitat.

 

3. Rețele sociale


În privința ofertelor referitoare la social media de pe pagina noastră veți fi redirecționat spre entitatea noastră de pe respectiva rețea de socializare (Twitter, Facebook, Slideshare, Xing, Linkedin). Noi nu vom colecta date prin intermediul site-ului web. În caz contrar, se aplică termenii și condițiile furnizorului respectiv. Dacă folosiți rețelele respective pentru a afla informații suplimentare sau pentru a ne contacta, vom folosi datelele de contact introduse doar pentru acest scop.
In blogul de pe site-ul nostru vom include si videoclip-uri de pe YouTube ca parte a postărilor. Adresa furnizorului este Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA. Politica de confidențialitate Google poate fi găsită aici: https://www.google.com/policies/privacy/. Opțiunea de dezactivare poate fi găsită aici: https://adssettings.google.com/authenticated

 

4. Folosirea datelor personale pentru tragere la sorți în cazul organizării de concursuri

Beck et al. Services va folosi adresa dumneavoastră de e-mail, numărul de telefon, numele şi prenumele, conturi /adrese de pe rețele publice de socializare sau profesionale sau orice alte date de contact furnizate pentru extragere în scopul contactării dumneavoastră în cazul în care sunteți declarat câștigător în tragerea la sorţi, în vederea predării premiului, executării serviciilor aferente acestuia (realizarea studiului) şi pentru îndeplinirea obligaţiilor legale impuse nouă în calitate de organizator (cum ar fi întocmirea declarațiilor fiscale şi reţinerea impozitelor datorate, informări la solicitări ale unor autorități/ instituții publice care au asemenea competențe legale). Datele personale folosite în desemnarea câștigătorului nu vor fi oferite unei terţe părţi, cu excepţia situațiilor de procesare și acordare în concret a premiului – participarea la evenimentul organizat.

Lista câștigătorilor, numele şi oraşul de reşedinţă ale câştigătorilor vor fi, de asemenea, publicate pe paginiile de socializare Beck et al. Services. Prin participarea la trageri la sorţi şi/sau acceptarea premiului, câştigătorul autorizează Beck et al Services să îi folosească numele, prenumele și oraşul în cadrul oricărui eveniment promoţional asociat cu această competiţie, fără nicio altă pretenție. De asemenea, numele şi locaţia geografică vor fi folosite şi în comunicările privitoare la înregistrările câştigătoare către participanţii care au cerut detalii despre câştigătorul premiului.

Datele personale menţionate mai sus vor fi colectate şi procesate de către Beck et al. Services pentru intervalul necesar realizării concursului și acordării premiului și promovarea acestor informații pe conturile online ale companiei, implicate în promovarea inițiativei.

Pentru detalii complete cu privire la modalitatea în care vă folosim datele personale, vă rugăm să citiţi Politica de Confidenţialitate. Pentru informații suplimentare privind protecția datelor, vă rugăm să contactaţi responsabilul pentru Protecţia Datelor la adresa dataprotection@bea-services.ro, sau să vă adresați Departamentului de Protecţie a Datelor Personale, Beck et al. Services, Strada Cometei nr. 17, Cluj-Napoca.

Întrucât preţuim valoarea datelor dvs. cu caracter personal, vă reamintim la acest moment o serie dintre drepturile dvs., şi anume:

  • Dreptul la informare şi acces – puteți solicita şi obţine informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale, privind identitatea Operatorului și a reprezentantului acestuia sau cu privire la destinatarii datelor dvs.;
  • Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
  • Dreptul la ștergerea datelor – puteți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării - puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul legitim al Operatorului;
  • Dreptul la portabilitatea datelor - puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
  • Dreptul de a depune plângere și de a vă adresa instanțelor judecătorești - puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și / sau vă puteți adresa instanțelor judecătorești pentru respectarea drepturilor dvs.;
  • Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dvs., vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă;
  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare, inclusiv să vă opuneţi unor asemenea operaţiuni

5. Solicitări de contact

Pentru a utiliza formularul de contact, avem nevoie de o adresă de e-mail validă și cel puțin numele și prenumele dvs. (câmpuri obligatorii). Informațiile suplimentare sunt informații date voluntar de dvs. Acestea vor fi șterse nu mai târziu de 6 luni de la stabilirea contactului sau clarificării cererii, atâta timp cât nu există acorduri suplimentare sau rezultate. Puteți obiecta oricând la această colectare, procesare și stocare a datelor.

6. Newsletter (Buletin informativ)

Pentru a vă înscrie la newsletter, avem nevoie de adresa de e-mail valabilă. Pentru a vă asigura că doriți să primiți informații de la noi, folosim așa-numita procedură dublă de înscriere. După ce vă conectați, veți primi un link prin e-mail, pe care îl puteți utiliza pentru a activa serviciul de newsletter.

Desigur, aveți opțiunea de a vă dezabona de la buletinul informativ în orice moment și de a vă revoca consimțământul pentru viitor. Informațiile dvs. vor fi șterse din baza de date. Pentru aceasta, faceți click pe butonul corespunzător din buletinul informativ trimis.

7. Descărcarea documentelor

Publicațiile noastre sunt, în principiu, gratuite. Pentru a le putea descărca, trebuie să introduceți următoarele informații printr-un câmp corespunzător:

  • Prenume / nume
  • Adresă e-mail
  • Companie

În scopuri de marketing, aceste date sunt colectate pentru a ne contacta. De asemenea, puteți obiecta în orice moment această colectare, procesare și stocare de date. După cel mult 6 luni fără alte activități, informațiile vor fi șterse din baza de date.

8. Dreptul de acces la informație

În privința datelor cu caracter personal aveți oricand dreptul de

  • a fi informat
  • a rectifica
  • a retrage consimțământul de prelucrare
  • a obiecta prelucrarea
  • a șterge
  • a transfera

În asemenea cazuri vă rugăm contactați responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa dataprotection@bea-services.ro

9. Dreptul la recurs

Aveți dreptul în orice moment să vă adresați autorității competente. Puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal web: http://www.dataprotection.ro/