Digitalizarea afacerilor

Trecerea în digital permite accesul în timp real la informații detaliate

Integrare

Automatizarea fluxurilor, procedurilor și proceselor permite integrarea într-o singură platformă pentru diferite zone ale business-ului.

Excelență operațională

Optimizarea proceselor reduce timpii de execuție si posibilitatea de a executa servicii si  produse cu mai puțini angajați.

Dezvoltare business

Automatizarea proceselor și procedurilor permite extinderea afacerii, deschiderea de noi linii de business și accesarea de noi piețe.

Fluxuri digitalizate

Finanțe – Contabilitate
Finanțele trebuie să genereze cifre cheie care arată poziția și rentabilitatea companiei pe piață. Dacă procesele de plăți și încasări sunt executate în siguranță și fără erori, acest lucru este posibil.

Deseori, operațiunile pe hârtie, înseamnă costuri înregistrate prea târziu, aprobări care durează prea mult, informații care trebuie combinate din surse deconectate, de unde rezultă  comenzi ce nu pot fi finalizate.

Gestiunea documentelor în DocuWare și automatizarea fluxului de lucru ajută compania dvs. să depășească aceste bariere, centralizând informații  valoroase ale documentelor și proceselor într-un singur sistem integrat direct cu ERP-ul pentru o imagine completă a informațiilor.

Procesare facturi
DocuWare automatizează procesul dvs. de facturare, de la preluarea datelor până la aprobare și oferă posibilitatea de a posta facturi în sistemul dumneavoastră contabil sau ERP. Soluția preconfigurată combină expertiza de proces modern cu platformele de cloud mobile pentru a elimina risipa proceselor manuale și pentru a vă orienta echipa pe proiecte strategice, care aduc profit.

Contracte clienți – Este necesar să încheiați tranzacții rapid. Aceasta înseamnă acces instantaneu la informații critice și procese fără întreruperi pentru experiențe remarcabile ale clienților.

GDPR - Nu există o singură tehnologie care să îndeplinească toate cerințele GDPR. O organizație trebuie să adopte o strategie holistică de gestionare a informațiilor. Gestiunea documentelor și automatizarea fluxului de lucru joacă un rol-cheie.

Despre Beck et al. România și așteptările clienților săi

5 beneficii ale lucrului Digital versus Analog

Procese de business digitizate alături de Beck et al.

Platforma IT de ultimă generație în digitalizarea afacerilor

Solicitați un demo!

Dacă doriți un demo, vă rugăm să completați formularul de mai jos:
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.