Îți dorești flexibilitate și o carieră în domeniul digitalizării?
Contactează-ne!

Suntem o companie care nu doar oferă, ci și folosește instrumente pentru digitalizarea afacerii, ceea ce pentru noi înseamnă multă libertate.

Utilizăm instrumentele pe care le oferim clienților noștri în mod consecvent. Astfel, angajații noștri lucrează parțial de la biroul de acasă sau aleg orice altă locație. Rețeaua noastră, instrumentele de colaborare în timp real și infrastructura cloud implementată în mod constant, ne permit să lucrăm în mod flexibil, de oriunde.

Oferim servicii de consultanță, implementare și suport pentru soluții de digitalizare utilizate pe plan international, precum JobRouter și DocuWare. Vrei să contribui cu ideile tale?

În echipa Beck et al. cooperarea, învățarea și dezvoltarea permanentă a angajaților se află în prim-plan. Întotdeauna privim spre viitor și apreciem oamenii cu inițiativă, cu experiențe unice și dorința de colaborare între diferite specialități.

Lucrăm într-o echipă internațională, având culturi diferite, prețuim perspective multiple și promovăm puncte forte individuale.

Beck et al. îți oferă posibilitatea de a lucra într-un mediu multicultural și de colabora cu colegii din întreaga lume.

Poziții disponibile

Senior Operations Manager

Locație: Cluj-Napoca

DevOps Engineer

Locație: Cluj-Napoca


Nume:
Telefon:*
E-mail:*
Selectează jobul pentru care vrei să aplici:
Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform politicii de confidețialitate*
Atașează CV(max 2MB):*
Antispam: